En opdatering

En lille opdatering på, hvad der er sket, siden killingerne flyttede hjemmefra.

Først havde vi problemer med at kunne sende dem hjemmefra. Dagen før den første skulle afleveres, opdagede vi, at Gaia havde et stort sår på tungen. Det kan være tegn på Calici. Hvis det er Calici, må de andre ikke flytte hjemmefra, da de jo potentielt kan være syge. Gaia fik Metacam (smertestillende) med det samme, da hun tydeligvis havde meget ondt. Det her var om torsdagen, så vi skyndte os til dyrlægen dagen efter. Hun fik lavet en virus podning, og så var det bare at vente på svar. I mellemtiden måtte vi jo kontakte killingekøberne og fortælle, at de ikke kunne få dem som aftalt. De var selvfølgelig skuffede men heldigvis også forstående. Svaret kom om tirsdagen. Det var heldigvis negativt, og vi blev enige om, at jeg nok var kommet til at spilde en dråbe toiletrens på gulvet, som hun så havde slikket på og fået en ætsning. Stakkels Gaia måtte have Metacam og håndmades med vådfoder i en uge. Nå, men vi fik afleveret de tre i løbet af de næste tre dage. De var alle længe ventede.

Det er længe siden, vi har haft et kuld, hvor alle killingerne var så store personligheder:

Kong Minos (Fryns), det sorgløse legebarn.

Kong Kreon (Bettemand), Den største piveskid og dejligste puttehoved.

Selene, med det mest uskyldige udseende, som dækkede over den største forbryder og tyveknægt. Hun stjal simpelthen ALT, fra mad til brugte poser med te (teblade ud over det hele).

Gaia, den kærlige, legesyge tillidsfulde væsen. Og hende, vi beholdt.

Selvom vi heldigvis beholdt Gaia, blev her tomt, meget tomt. Når man er blevet vant til, at der suser 4 banditter rundt om benene på en, saboterer potteplanter og stjæler tandstikkere, vatpinde, cigaretter og alt andet løsøre, så føles det altså meget tomt, når der kun er en tilbage. De var alle meget forskellige af sind, og de kom til tre meget forskellige hjem, men de passede alle som fod i hose, til de hjem de fik.

Gaia savnede også sine søskende og legekammerater. I stedet kastede hun sig selvfølgelig over os, men hun fik også mindet sin mor om, hvordan det er at være killing. Mor kunne godt bruges som legekammerat, når nu hun ikke længere ville agere mælkebar. Det sidste har hun til gengæld fået lokket mormor (Maddy) til at være flere gange. Ikke at der er kommet mælk, men derfor kan det alligevel være super hyggeligt at få lov til at babse. Hun er en værre røverunge.

Og så var Gaia på sin første udstilling den 5/6-3. Mor var ikke med, for hun smed al underulden, da killingerne blev født, og er således temmelig hårløs. Gaia opførte sig simpelthen så utrolig pænt. Selvfølgelig kedede hun sig gudsjammerligt i buret, og der gik længe før hun fandt ud af, at man rent faktisk også kan tage sig en lur i buret. Men oppe hos dommeren lå hun lige så stille fuldstændig tillidsfuldt på min arm. Hun viste på intet tidspunkt tegn på uro, ligesom hun heller ikke blev utålmodig. Det var den rene fornøjelse at vise hende frem. Og så vandt hun tilmed om lørdagen (Best in Show). Om søndagen blev hun desværre kun nr. 2. Jo, vi beholdt den rigtige pige, både hvad angår udseende og temperament!

Alt har desværre ikke bare været fryd og gammen. Vi har måtte sige farvel til Beauty (huskatten). Hun har før haft problemer med blæren og med krystaller i blæren. Her i begyndelsen af året var den gal igen. Hun fik symptomer på blærebetændelse, og vi behandlede med smertestillende og antibiotika. Symptomerne på blærebetændelsen forsvandt, men hun havde stadig meget ondt. Vi fik undersøgt urinen nærmere, og det viste sig, at hele blæren var fyldt med krystaller, der skar sig ind i væggen af blæren og urinrøret. De havde aldrig før set så mange krystaller på en gang. Det eneste, vi kunne gøre for at redde hendes liv, var at lukke hende inde i et rum for sig selv med noget specialfoder,- for resten af hendes liv. Det er ikke noget liv, så hun sov ind i vores arme senere samme dag.

Lige nu går vi og håber, vi snart kan parre Dorabella igen, så kan hun få en lang pause derefter. Det hele skal jo passe med, at der er en god fertil hankat til rådighed.

Og så skal Gaia på sin anden udstilling i slutningen af måneden.