Null

Smurfs Vidar by Odin

05-07-2004

Null er efterhånden ved at være en rigtig gammel dreng på 17 år, men han er still going strong.

Da han var helt ung, fik han lov til at lave et kuld, før han blev kastreret.

Siden har han haft en rigtig god udstillingskarriere, hvor han både blev EP (det hedder SP/supreme premier i dag), og han blev nr 2 på Racekattens topkatteliste både for kastrater og for korthårskatte generelt.

Da han blev overhalet af yngre katte, blev han pensioneret fra udstillingerne.

Null har altid været en rigtig kælepotte, og det har bestemt ikke aftaget på hans ældre dage,- tværtimod! Han tilbringer en stor del af dagen i sit boudoir (badeværelset), men når han så kommer frem fra sin hule under badeværelsesmøblet, skal der storhygges!

Det der med gæster og fremmede, mener han, er stærkt opreklameret. Hør dørklokken, og se Null forsvinde på 5 sekunder. Lidt sjovt for han har altid taget udstillingerne i stiv arm.

Her på sine gamle dage har han fået gigt, noget kronisk Callici, han er blind på det ene øje og hører meget dårligt.Han har også gigt,- især i bagbenene. Sidst men desværre ikke mindst har han haft dårlige nyrer gennem de sidste 2 år. Han får selvfølgelig Metacam for gigtsmerterne og Mucolysin for sit snot pga. Callicien. Alligevel burde han have det elendigt med alle de dårligdomme, men han er glad, kælen, spiser og drikker (i store mængder pga. af nyrerne). Ja, kort sagt så trives han. Null og jeg har en gammel aftale: Så længe han har det godt, vil jeg gå gennem ild og vand for ham. Den dag han ikke længere har det godt, tager vi den sidste tur til dyrlæge. Den dag kan komme i morgen eller om et år. Jeg ved det ikke, men Null skal nok fortælle mig det.

Vidar billeder

Vidar stamtavle